Meniu

Conferința anuală a membrilor FERVER, București 2014

În calitate de membru al Asociației Reciclatorilor de Sticlă din Europa (FERVER), GreenGlass Recycling a organizat în perioada 12- 15 iunie 2014 Conferința Anuală a membrilor FERVER- General Assembly 2014, București.

Adunarea Generală a avut loc pe 13 aprilie 2014,  la hotel Intercontinental, cu o participare a peste 14 țări, adunând experți din industria reciclării sticlei, dar și reprezentanți ai autorităților europene și producătorilor din industrie.

Pe ordinea de zi au fost prezentate audientei situații legate de organizarea Asociației, dar și probleme ale industriei reciclării sticlei în contextul economic și social. Temele abordate au punctat și situația Programului de Mediu al României, prin discursul dlui. Alexei Atudorei - Președintele Comitetului Tehnico - Științific al Asociației Române de Salubritate.

În data de 14 iunie, reprezentații au avut posibilitatea de a vizita fabrica GreenGlass și de a vedea în lucru liniile de reciclare. Aceștia au apreciat condițiile de lucru și investițiile pe care compania le-a  efectuat în domeniul colectării și reciclării ambalajelor de sticlă.