Meniu
Cioburi reciclate
o alegere sustenabilă

Folosind procese avansate de reciclare, granulele noastre de sticlă au un grad ridicat de puritate a culorii și a materialului de cel puțin 99,99%. În acest fel, îi ajutăm pe clienții noștri să îmbunătățească atât sustenabilitatea produselor reciclate, cât și profitabilitatea.

În plus, domeniul de utilizare al sticlei reciclate este incredibil de divers. Fie că ești în căutarea culorii, clarității sau durabilității chimice, fie că îți dorești să îmbunătățești eficiența producției și să reduci costurile, avem soluția potrivită pentru tine.

Transformăm deșeurile din sticlă în cioburi pe două categorii: transparentă și pe culori, fără pierderi de puritate sau calitate, creând astfel o buclă de reciclare infinită.

Sticla reciclată poate fi utilizată în producția de ambalaje, în produse de izolație din fibră de sticlă și în producerea de spumă de sticlă.

Întreaga industrie a sticlei contribuie semnificativ la viitorul sustenabilității pe termen lung a mediului înconjurător.

În timp ce sticla este un material extrem de durabil și industria se îmbunătățește constant, restul depinde de noi. Indiferent cât de ecologică este sticla, ultimul pas din ciclul său de viață ar trebui să fie întotdeauna reutilizarea sau reciclarea. Suntem total dedicați mediului înconjurător și transformăm deșeurile din sticlă în resurse valoroase, prin inovație.