Meniu
Fii GREEN alături de noi!

Ești o persoană care iubește natura, dornică să ajute la curățarea mediului înconjurător și pasionată de tehnologii de ultimă generație? Descoperă toate posturile disponibile și vino să ne cunoaștem!

Alătură-te echipei GreenGlass!
De ce să lucrezi la GreenGlass? Pentru că suntem lideri în domeniul nostru de activitate, prețuim cu adevărat oamenii pe care îi avem în echipă și ne mândrim cu inovația, calitatea și serviciile pe care le aducem pe piață.
Traseul CV-ului tău

Odată înscrisă în baza de date, candidatura ta poate fi selectată pentru noi procese de recrutare, în funcție de opțiunile tale pentru un anumit post sau domeniu de activitate, cât și de profilul și numărul posturilor disponibile. Candidaturile astfel selectate sunt atent analizate, iar persoanele ce întrunesc criteriile necesare pentru ocuparea postului, vor fi contactate și invitate la un prim interviu de recrutare.

Mai jos poți vedea toate posturile disponibile. Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău pe adresa office@greenglass.ro, Departamentului Resurse Umane.