Conferinta Anuala a membrilor FERVER , Bucuresti 2014

In calitate de membru al Asociatiei Reciclatorilor de Sticla din Europa (FERVER), Greenglass Recycling a organizat in perioada 12- 15 iunie 2014 Conferinta Anuala a membrilor FERVER- General Assembly 2014, Bucuresti.
Adunarea Generala a avut loc pe 13 aprilie 2014,  la hotel Intercontinental, cu o participare a peste 14 tari, adunand  experti din industria reciclarii sticlei, dar si reprezentanti ai autoritatilor europene si producatorilor din industrie.

Pe ordinea de zi au fost prezentate audientei situatii legate de organizarea Asociatiei, dar si probleme ale industriei reciclarii sticlei in contextul econimic si social.  Temele abordate au punctat si situatia Programului de Mediu al Romaniei, prin discursul dlui. Alexei Atudorei - Presedintele Comitetului Tehnico - Stiintific al Asociatiei Romane de Salubritate.

In data de 14 iunie, reprezentatii au avut posibilitatea de a vizita fabrica Greenglass si de a vedea in lucru liniile de reciclare. Acestia au apreciat conditiile de lucru si investitiile pe care compania le-a  efectuat in domeniul colectarii si reciclarii ambalajelor de sticla.
Puteti vizualiza Galeria Foto aici.