Despre noi

Despre GreenGlass Recycling

greenglass(1)

 

Înființată în anul 2013, GreenGlass Recycling SA este una dintre cele mai moderne și performante fabrici de reciclare a deşeurilor de sticlă  din Europa de Sud-Est.

Situată în proximitatea Capitalei, în cadrul fostei platforme industriale Danubiana, fabrica este dotată cu o linie de reciclare a deșeurilor de sticlă având capacitatea de procesare de 110.000 de tone pe an și este prima fabrică din România care deține o instalație de sortare optoelectronică de ultimă generație, rezultând granule de sticlă cu un grad înalt de puritate (minim 98%).

GreenGlass Recycling face parte din Green Group, cel mai mare parc integrat de reciclare din România si este membră a Federației Europene a Reciclatorilor de Sticlă (FERVER).

Misiune, viziune & valori

1

Misiune

Investim in solutii si tehnologii inovatoare de sortare, procesare si reciclare a sticlei, pentru a oferi clientilor nostri materie prima de cea mai buna calitate.

Parte din cel mai mare grup de reciclare din Romania, punem la lucru experienta acumulata in peste 17 ani de existenta pe piata de management al deseurilor, pentru a gasi cele mai bune solutii de gestionare a traseului sticlei, cu scopul de a avea zero deseuri la groapa de gunoi.

Promovam programe si politici durabile de protectie a mediului, in care resursele naturale sunt valorificate, nu irosite.

2

Viziune

Viziunea noastra este sa fim lideri pe piata europeana a reciclarii sticlei.  Prin activitatea noastra si prin promovarea politicilor durabile de management al deseurilor, vom lupta pentru acel ideal in care nu vor mai exista gropi de gunoi, iar sticla va fi 100% valorificata ca resursa.

3

Valori

RESPONSABILITATE PENTRU MEDIU: dorim sa ne asiguraram ca reciclarea s-a efectuat in siguranta pentru mediu si in conformitate cu reglementarile in vigoare.

INOVATIE:  vrem sa imbunatatim rezultatele prin munca in echipa si prin adoptarea de noi procese si tehnologii adecvate.

INTUITIE: suntem angajati in proiecte si procese care promoveaza dezvoltarea durabila, anticipam nevoile si raspundem provocarilor viitorului.

CORECTITUDINE: actionam in mod onest, integru si profesional cu angajatii nostri si comunitatea din care facem parte.

 

Certificate si autorizatii

GreenGlass Recycling detine Autorizatia de Mediu nr.303/02.09.2013 pentru colectarea deseurilor nepericuloase de sticla si recuperarea materialelor reciclabile din sticla.

Din dorinta de a imbunatati in mod constant performantele, Greenglass Recycling cauta sa gestioneze cat mai eficient resursele pe care le detine. Angajamentul companiei in cadrul politicilor de calitate a mediului este reflectat prin sistemele de management integrat, prin urmatoarele certificari ISO , respectiv a certificatului de regulament “end of waste” (incetarea statutului de deseu)

 

 

Cariera

GreenGlassZL18

Îți dorești o carieră la GreenGlass Recycling?
Intra in echipa noastra!

GreenGlass Recycling este o companie care investeste in oamenii cu experienta pe piata managementului deseurilor si crede in potentialul lor de a influenta dezvoltarea companiei.

Dacă îți dorești să lucrezi alături de noi, trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail office[@]greenglass.ro
Atunci cand vor apărea noi oportunități de angajare și daca profilul tau corespunde criteriilor de selectie, te vom contacta.