Sticla de la SIGUREC ajunge la Greenglass

Stiai ca poti sa vii cu deseurile de sticla la SIGUREC? Solutia pe care ti-o oferim pentru a te debarasa de deseurile de sticla pe care le detii: fie ca sunt borcane de dulceata sau sticle de bere, colorate sau nu, dar curate, poti sa le predai spre reciclare.

De ce? Pentru ca sticla este cel mai rezistent factor poluant, e practic indestructibila la coroziune, deoarece se descompune in aproximativ un milion de ani, iar reciclarea sa economiseste energie si bani.

Green Group a lansat incepand cu anul 2013 statiile SIGUREC pentru colectarea selective a deseurilor de la populatie,  iar la momentul actual functioneaza in tara 14 aparate SIGUREC, sub formula SIGUREC IN sau SIGUREC PRIME, astfel:

SIGUREC IN: aparate de interior, care pot fi gasite in incinta marilor unitati de retail (CORA, AUCHAN). Primesc deseuri de sticle PET, doze de aluminiu si DEEE.
Exista 12 aparate instalate in CORA (Bucuresti (4), Arad, Baia Mare, Drobeta Tr. Severin, Cluj, Bacau, Constanta si Ploiesti).

SIGUREC PRIME: statie de exterior, de obicei amplasata in parcarea magazinelor precum Carrefour. Statia colectea pana la 12 tipuri de deseuri: de la ambalaje PET, doze de aluminiu, sticla, DEEE, becuri si baterii, sacose/folie, recipiente din polietilena (tuburi produse cosmetice pana la bidoane), polipropilena (cutii iaurt, smantana), polistiren (carcase CD etc), polistiren expandat, ambalaje din Numarul statiilor  PRIME lansate pana in prezent este de 14, in 12 orase (Buzau, Bucuresti, Brasov, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Braila, Focsani, Pitesti si Ploiesti).

SIGUREC ofera recompense sub forma unor vouchere de cumparaturi valabile in hipermarketurille partenere. Valoarea deseurilor este returnata sub forma unor bonuri de reducere la cumparaturi, in functie de cantitatea colectata.  Materialele reciclabile ajung direct si sigur in fabricile de reciclare Green Group.

Gasesti aici harta statiilor SIGUREC